Torta alaphoz: 200 g gluténmentes zabkekszet 70 g kókuszzsírral összemorzsolunk és egy folpackkal bélelt 28 cm-s tortaforma aljára tesszük.
Csokis réteghez:
150 g magas kakaótartalmú csoki
4 dl kókuszkrém
2 evőkanál eritrit (ízlés szerint lehet több is)
2 evőkanál kókuszzsír
1 csomag zselatin fix
A csokit vízgőz felett a kókuszzsírral megolvasztjuk. A kókuszkrémet és az eritritet elektromos habverővel felverjük (nem lesz nagyon habos, ne a felvert tejszín állagot várjuk). Hozzáöntjük a felolvasztott csokit és belekeverjük a zselatin fixet, majd a tortaalapra öntjük.
Mangós réteghez:
3 db mangó pürésítve
2 csomag zselatinfix
A mangót botmixerrel pürésítjük, majd egy szűrőn átpasszírozzuk (így nem lesznek benne szálas darabok), majd ezt követően a pürében csomómentesen elkeverjük (kézi habverővel) a zselatin fixet és végül a csokis rétegünk tetejére öntjük.
Az egész tortát 1 éjszakára hűtőbe tesszük.