Hozzávalók:
200 g zabkeksz (gluténmentes)
100 g vaj (laktózmentes)
500 g túró (laktózmentes)
400 g gesztenyemassza (laktóz- és gluténmentes)
250 g mascarpone (laktózmentes)
1 tábla magas kakaótartalmú csokoládé (laktóz- és gluténmentes)
1 vanília
édesítőszer ízlés szerint
1 csomag zselatin fix
A zabkekszet összetöröm és a vajjal elmorzsolom, majd egy tortaforma aljára nyomkodom.
A gesztenyemasszát és a mascarponét összekeverem, majd hozzáadom a túrót, a vanília kikapart magját és ízlés szerinti mennyiségű édesítőszert, végül hozzákeverem a zselatin fixet.
A krémet a zabos keksz alapra teszem és végül a tetejét bevonom a felolvasztott csokoládéval.
Pár órára hűtőszekrénybe teszem.